₪720
אוהלי לייקרה של מילגה מצוינים לשימוש בפריסות רבות, אך לא ממושכות במהלך העונה. האוהלים מיועדים להצללה לאירועים, תיחום שטחים, מסיבות, כנסים, גינות, ים…כמו כן, לקירוי תקרות וחיפוי קירות.
אוהלי הלייקרה נמתחים עד ל-30-35% תוספת מגודלו המקורי בזמן ההקמה.
*מומלץ לא לקפל את האוהל בעודו לח, אלא בהיותו יבש לחלוטין כדי שלא ייווצר עובש על הבד.
*האוהלים אינם עמידים בגשם.
*שימוש נכון באוהל לייקרה יאריך את חיי המוצר.
מידה: 6/5.10
הרכב חומרים: 90% סינטטי / 10% לייקרה.
ש. כמה זמן מחזיק המוצר?
ת. במילגה אנו משתמשים בבדים איכותיים מאוד ובתחזוקה נכונה יכול המוצר להחזיק מספר שנים. כל המוצרים בעלי שכבת בד כפולה כך שניתן להחליף במהלך הזמן את הכיסוי ולהוסיף קלקר במידת הצורך.
ש. האם יש אחריות על המוצרים?
ת. בהחלט. יש אחריות לשנה על תפרים ורוכסנים לכל סדרת היוגי פוף.
ש. האם אפשר לכבס את הכיסוי החיצוני?
ת. ניתן לכבס את הכיסוי במכונת כביסה בטמפרטורה של 30 מעלות, סחיטה עדינה ולייבש במייבש או הפוך בצל.
ש. מה הכוונה בריענון הפוף?
ת. מכיוון שכדוריות הקלקר נדחסות (אלו הם חוקי הטבע!). בחנות המפעל בגן שמואל ישנה עמדה מיוחדת לריענון הפופים והשירות ניתן בחינם. יש לשלם על הקלקר בלבד לפי משקל. עמדת הריענון עובדת כל השבוע (יש לכבס את הכיסויים לפני הריענון). בשאר הסניפים של מילגה ניתן לקנות קלקר ולמלא באופן עצמאי.
ש. האם ניתן לקנות כיסויים חיצוניים בלבד?
ת. כן. ניתן לרכוש כיסויים חיצוניים בלבד לכל המוצרים שלנו מהסדרות יוגי פוף ומסדרת גינה וחוץ.
זמן אספקה במשלוח: עד 7 ימי עסקים. (במבצע אספקה עד 14 ימי עסקים).
איסוף עצמי: ניתן לאסוף החל מ 3 ימי עסקים לאחר ביצוע ההזמנה ועד 7 ימי עסקים לאחר ההזמנה. *אספקת פינות ישיבה עד 40 ימי עסקים.
טלפון לבירורים 073-7073559
איסוף עצמי מגן שמואל
אנחנו במילגה יודעים להפיק עבורך את פרויקט חלומותיך המותאם לצרכים שלך, צור עמנו קשר לגבי פרויקט זה: